Mladší žáci B - zápasy 6. 11. 2023

Z Lužin si mladší žáci B dovezli druhou výhru sezony

Úkol, který spočíval v počtu vstřelených branek sice nesplnili, i přesto ale z Lužin odjíždí béčko mladších žáků spokojené. V prvním zápase sice padlo s domácím výběrem, v tom druhém však urvalo celkově druhou výhru sezony, když se mu podařilo senzačně otočit nepříznivě se vyvíjející utkání s Chomutovem.

Komentář trenéra Romana Nováka:

"Mladší žáci 'B' sehráli turnaj se dvěma vyrovnanými soupeři. Tomu odpovídali jak výsledky, tak předváděná hra, kdy hráčky a hráči měli dostatek prostoru a možností si nejen adekvátně zaútočit, ale i bránit. Cílem bylo nastřílet dohromady deset branek. To se sice nepodařilo, když jsme k sedmi brankám v sítích soupeřů přidali i dvě vlastní, a nevyužili řadu dalších dobrých šancí, ale i přesto jsme z Lužin odjížděli spokojeni. Týmové pojetí hry s Kertem ovoce přineslo jen částečně. Naše vychýlená střelecká muška a výborný výkon domácího brankáře znamenal porážku 1:3. S Chomutovem jsme dlouho střelce hledali, ale nakonec se nám podařilo nepříznivě se vyvíjející zápas otočit a na konci zlomit ve svůj prospěch a po výsledku 6:5 jsme zaznamenali druhou výhru v sezóně. Tým i jednotlivci zaznamenali další herní progres a je vidět, že holky i kluci pokyny na střídačce vnímají a následně dokážou do hry přenést. Prostě a jednoduše to tentokrát bylo z naší strany opravdu pěkně odehrané!"


Sestava: Hron Tomáš - Černický Vojtěch, Koudelová Kateřina, Mezei Josefína, Škorpilová Kateřina, Villagomez Sebastian Rafael - Bartl Šimon, Györödi Adam, Hloušková Eliška, Konečný Darek Daniel, Mayer Vítek, Němcová Karolína, Rezková Adriana, Rytíř František, Suttr Oliver


HC Kert Park Praha vs. SK Kelti 2008 B 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

branky a nahrávky: 2. Broulík (Weinpold, Sýkora), 17. Šeps (Sýkora), 25. Broulík - 30. Mayer (Škorpilová, Hloušková)
střely: 15:17
vyloučení: 0:0
přesilovky: 0:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 B vs. Wolves Chomutov 6:5 (0:1, 4:3, 2:1)

branky a nahrávky: 14. Mayer (Rezková, Koudelová), 15. Györödi (Černický), 16. Rezková (Hloušková, Mayer), 17. Rezková (Hloušková), 24. Hloušková (Rezková), 29. Györodi (Bartl) - 8. Klum (Jarošová), 14. Klum (zýková), 14. Klum (Štěrba), 16. Klum (Fulierová), 25. Fulierová (Valachová, Klum)
střely: 26:25
vyloučení: 1:0
přesilovky: 0:1
využití: 0:0
oslabení: 0:0