Mladší žáci A - zápasy 29. 4. 2024

Mladší žáky A trápila v Chomutově především koncovka

V Chomutově nečekaly na mladší žáky A žádné neznámé týmy, především Kert Parku a domácímu Chomutovu měli Kelti po podzimním turnaji na Lužinách co vracet. Nejdříve však na ně čekalo Nové Strašecí, se kterým hráli naposledy na domácím turnaji. Kromě vlažného vstupu do prvního utkání a nedůrazné hry zlobila modrobílé i střelecká muška, kterou se nedařilo po celý turnaj zlepšit. To všem soupeřům stačilo, aby si v zápasech udrželi pohodlný náskok. Jediný gól Keltů totiž padl až do branky Chomutova v samotném závěru.

Komentář trenéra Jana Havla:

"Nemůžu si pomoct, ale proti papírově vyrovnanějším soupeřům jsme z mého pohledu zůstali poněkud za očekáváním a především kvůli neproměněným šancím jsme ve všech třech zápasech působili dost bezzubě. Všechny utkání se určitě daly vyhrát, nám však oproti ostatním chyběla větší touha po vítězství, důraz v osobních soubojích a především větší klid na hokejce bez zbytečného odevzdávání míčku soupeři. Abych však nebyl přehnaně negativní, turnaj měl vzestupnou tendenci a v některých případech opravdu chyběla pouze přesná střela, nebo tlak do branky. Pochválit musím i oba brankáře z přípravky, kteří předvedli parádní zákroky a dokazují skvělou práci, kterou s nimi trenéři na brankářských trénincích odvádějí."


Sestava: Poláček Max - Frýdlová Natálie, Pořízek Kryštof, Roubal Filip, Šafář Adam - Alahakoon Liliana, Hamouz Jakub, Kačaba Jakub, Lán Jan, Makovská Nela, Maršner Antonín, Pachner Antonín, Vondrák Matouš


SK Kelti 2008 A vs. HBC Nové Strašecí 0:3 (0:2, 0:1)

branky a nahrávky: 8. Čížek (Klein, Durkaj), 10. Andrášek (Durkaj, Štiller), 16. Železný
střely: 13:17
vyloučení: 1:1
přesilovky: 1:1
využití: 0:0
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 A vs. Kert Park Praha 0:3 (0:1, 0:2)

branky a nahrávky: 7. Svoboda (Sýkora), 13. Sýkora (Svoboda, Bláha), 16. Sýkora (Svoboda, Bláha)
střely: 7:17
vyloučení: 3:2
přesilovky: 1:2
využití: 0:1
oslabení: 0:0


Wolves Chomutov vs. SK Kelti 2008 A 4:1 (2:0, 2:1)

branky a nahrávky: 5. Konopka (Klum), 7. Klum (Fulierová), 12. Konopka (Klum), 15. Novotný (Dolejší, Jarošová) - 20. Vondrák (Pachner)
střely: 15:20
vyloučení: 2:2
přesilovky: 2:2
využití: 1:0
oslabení: 1:0