Mladší žáci B - zápasy 15. 4. 2024

Dvojice těžkých soupeřů byla nad síly mladších žáků ˝B˝

Béčko mladších žáků chytlo na Kladně duo velmi silných soupeřů - tým domácích a A-tým Hostivaře, s nimiž už v předešlých zápasech sezony měli tu čest a v obou případech padli nemalých rozdílem. Tentokrát se však mladým Keltům dařilo vzdorovat svoji bojovností a houževnatostí, což v kombinaci se skvěle chytajícími gólmany vedlo k relativně vyrovnaným soubojům. Oba soupeři byli však šikovní v zakončení a chyby v obraně dokázali ihned potrestat. Mladší žáci proto jak s kladenskými Rysy, tak Hostivaří padli shodně 0:3.

Komentář trenéra Romana Nováka:

"Turnaj mladších žáků na Kladně nám přihrál velmi těžké soupeře. Popasovali jsme se s tím ale na výbornou, přičemž jsme v obou zápasech měli šance na korekci skóre nebo dokonce vyrovnání. Drobné chybky při bránění nás ale stály ještě lepší výsledky, podobně jako střelecká nemohoucnost. Vsítit gól jsme si zcela určitě zasloužili. V obou zápasech jsme dorovnávali šikovnost soupeřů bojovností a houževnatostí a za to je třeba všechny hráčky i hráče pochválit. Zvláštní pochvalu zaslouží oba gólmani. Ti dnes podali výborné výkony jak v brance, tak v poli ."


Sestava: Pour Matěj, Hron Tomáš - Koudelová Kateřina, Mezei Josefína, Němcová Karolína, Škorpilová Kateřina, Villagomez Sebastian Rafael - Černický Vojtěch, Györödi Adam, Hloušková Eliška, Just Tobiáš, Mayer Vítek, Rezková Adriana, Suttr Oliver


HBC Kladno vs. SK Kelti 2008 B 3:0 (0:0, 1:0, 2:0)

branky a nahrávky: 11. Roman (Tatíček), 27. Pokorný Mich. (Bešťák, Pokorný Mar.), 30. Bešťák (Pokorný Mich., Gerlich)
střely: 23:9
vyloučení: 1:0
přesilovky: 0:1
využití: 0:0
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 B vs. HBC Hostivař 0:3 (0:2, 0:1, 0:0)

branky a nahrávky: 9. Dlouhý (Vrábel), 10. Mellen, 20. Mellen
střely: 7:30
vyloučení: 0:2
přesilovky: 2:0
využití: 0:0
oslabení: 0:0