Mladší žáci A - zápasy 15. 4. 2024

Mladší žáci ˝A˝ si odvezli z Hostivaře dvě výhry

Po dvou předchozích domácích turnajích čekal na "áčko" mladších žáků výlet do Hostivaře, kde se utkali s domácím týmem a Děčínem, se kterými už v podzimní části změřili síly. Papírovou převahu s Hostivaří "B" potvrdili Kelti už v první třetině, kde si vytvořili pohodlný náskok, který ve zbývajících částech ještě čtyřikrát navýšili. Aktivně vstoupili modrobílí i do druhého utkání s Děčínem, kde se jim povedla hlavně tříbranková druhá třetina. Mladší žáci "A" si tak po nezdaru na předchozím turnaji spravili chuť a odvezli si dvě zasloužené výhry.

Komentář trenéra Jana Havla:

"Na turnaj jsme netradičně odcestovali pouze s devíti hráči do pole a jedním brankářem, na předvedený výkon to však žádný negativní vliv nemělo. Oba papírově slabší týmy, které hrály v podobném počtu, jsme díky aktivitě a napadání k výrazným šancím nepustili a drželi otěže hry v našich rukách. Díky tomu jsme si mohli vyzkoušet takový styl hry v útočném pásmu, který po hráčích chceme. Spousta gólů tak padla nejen z hezkých kombinací do volného prostoru, ale i ze střel od obránců, které jsme se nebáli využít. Snad si předvedenou hru přeneseme i do dalšího turnaje, kde na nás budou čekat dva velmi vyrovnaní soupeři."


Sestava: Klimeš Vojtěch - Frýdlová Natálie, Kačaba Jakub, Pořízek Kryštof - Horák Diviš, Lán Jan, Lánský Václav, Makovská Nela, Tatíček Václav, Vondrák Matouš


HBC Hostivař B vs. SK Kelti 2008 A 0:8 (0:4, 0:1, 0:3)

branky a nahrávky: 2. Vondrák (Horák), 2. Frýdlová (Kačaba), 6. Lán (Tatíček), 7. Lánský (Kačaba), 15. Lánský (Frýdlová), 21. Vondrák (Lánský, Horák), 25. Frýdlová (Lán), 26. Vondrák (Frýdlová)
střely: 3:29
vyloučení: 2:1
přesilovky: 1:2
využití: 0:0
oslabení: 0:0



SK Kelti 2008 A vs. Rytíři DDM Děčín 5:1 (1:0, 3:0, 1:1)

branky a nahrávky: 5. Kačaba (Lánský), 13. Kačaba (Lánský), 16. Kačaba (Vondrák), 18. Vondrák, 22. Vondrák (Kačaba) - 21. Kremla (Jedlička)
střely: 22:10
vyloučení: 5:1
přesilovky: 1:5
využití: 0:0
oslabení: 1:0